Grand Theft Auto San Andreas PC


Ocena Produktu

Progonoza cenowa


w 0 sklepach w cenie
od 0.00 zł do 0.00 zł
Sklepy internetowe z Grand Theft Auto San Andreas PC


Tagi: ,, 

Data: 18.12 2013r.

Dane techniczne

  • Producent
  • Model Grand Theft Auto San Andreas PC
  • Producent Rockstar Games
  • Rodzaj gry akcji
  • Tryb gry single player
  • Wersja językowa polska/angielska
  • Nośnik DVD
  • Klasyfikacja PEGI Od 18 lat

Gdzie?ProduktCena
Skapiec.plGrand Theft Auto San Andreas PC0.00 zł

Zebrane recenzje z serwisów www:


Grand theft auto: san andreas: recenzja gry

Recenzja gry Grand Theft Auto: San Andreas.

Zobacz całą recenzję na
VN:RO [1.9.22_1171]
Ocena: 0.0/5 ( z 0 ocen )


Gta: san andreas - recenzja i informacje

GTA San Andreas można nadać mianem GRY ROKU 2004/2005. Recenzja gry.

Zobacz całą recenzję na
VN:RO [1.9.22_1171]
Ocena: 0.0/5 ( z 0 ocen )


Gta san andreas - recenzja pc

GTA SAN ANDREAS - Recenzja gry na PC.

Zobacz całą recenzję na
VN:RO [1.9.22_1171]
Ocena: 0.0/5 ( z 0 ocen )


Grand theft auto: san andreas - wideo recenzja

Grand Theft Auto: San Andreas - wideo recenzja gry.

Zobacz całą recenzję na
VN:RO [1.9.22_1171]
Ocena: 0.0/5 ( z 0 ocen )


Gta: san andreas - recenzja

Grand Theft Auto: San Andreas - Recenzja

Zobacz całą recenzję na
VN:RO [1.9.22_1171]
Ocena: 0.0/5 ( z 0 ocen )


Grand theft auto: san andreas - recenzja.

Grand Theft Auto: San Andreas - recenzja gry na PC.

Zobacz całą recenzję na
VN:RO [1.9.22_1171]
Ocena: 0.0/5 ( z 0 ocen )


Grand theft auto: san andreas - recenzja gry

Recenzja gry "Grand Theft Auto: San Andreas"

Zobacz całą recenzję na
VN:RO [1.9.22_1171]
Ocena: 0.0/5 ( z 0 ocen )


Recenzja gta: san andreas.

Wspomnienia z powrotu do San Andreas - recenzja GTA: San Andreas.

Zobacz całą recenzję na
VN:RO [1.9.22_1171]
Ocena: 0.0/5 ( z 0 ocen )


Grand theft auto: san andreas - recenzja

Grand Theft Auto: San Andreas - recenzja gry.

Zobacz całą recenzję na
VN:RO [1.9.22_1171]
Ocena: 0.0/5 ( z 0 ocen )

Możesz przesłać nam linki do recenzji które znasz!

 
Opinie o tym produkcie:
Opinia przez

Ja gram w nia od roku i jakoś mi sie nie znudziła , polecam bo warta uwagi !

Opinia przez

Po wypowiedzi Piranii widać, że nie jest to tytuł przeznaczony dla 10-latków.
Moim skromnym zdaniem gra ta jest naprawdę dobra i trzyma klimat poprzednich części.
Rozbudowane lokacje, mnogość misji, doskonała oprawa wizualna (jak na kilkuletni już tytuł), świetna ścieżka dźwiękowa i całkiem nieźle nagrane dialogi sprawiają, że można wsiąknąć na wiele godzin.

Opinia przez

ogulnie fajna tylko że rocstar games robi sobie jaja z tej gry między innymi ten film http://www.maxior.pl/film/89659/Dziwne_przypadki_w_San_Andreas

ale mnie sie podoba i moj komp jest słaby ale grafa i audio najwyższej jakosci i lagów nie ma polecam

Opinia przez

gra mimo drobnych wpadek bardzo grywalna.
Polecam dla osób które lubią strzelanki i prowadzenie różnych pojazdów.
Celowanie i strzelanie intuicyjne,prowadzenie samochodów i motocykli może być,
jazda na rowerze troszke dziwna ale może być,
natomiast latanie samolotami to istna mortęga przynajmniej przez pierwsze
10 do 20 godzin(siedzenia przed komputerem)wydaje sie naprawde trudne.
Niektóre etapy nie da sie przejść za pierwszym razem(spróbowac jeszcze raz)
wrazie problemów użyć kodów bo po co 10 razy przechodzić te samą misje??
niektóre elementy otoczenia nie ulegają zniszczeniu nawet gdy użyjemy bazooki
choć powinny sie rozleciec w pył!
co do wymagań mi działała na celeronie 900Mhz z 256MB ramu i grafikąGeforce4MMX ogólnie gra dobra
Grafika kanciasta ale grywalność bardzo dobra
Mi najbardziej podoba sie jednoczesna jazda ścigaczem i strzelanie z uzi

Opinia przez

gta san andreas to najlepsza gra która znam pierwszy raz w nia
zagralem w 2000 roku bardzo misie spodobala i dlatego mam
wszystkie gry gta

Opinia przez

Gra jest wporzo ale mnie nie pokoi Grafika Jest taka sama jak na playstation 2 gra sie fajnie jest duzo przestrzenii cale san andreas dla ciebie . a z wymaganiami nie ma problemu producenci lekko przesadzili z podawaniem Sprzętu ale nigdy nie podadzą dokładnych wymagan gier

Grand Theft Auto przez

Gra na pięć gwiazdek super zaje najbardziej z wszystki gier w jakie grałem ta jest najlepsza

Opinia przez

Jest to jak dla mnie najlepsza z części GTA

Opinia przez

dobra gierka chyba najlepsza z GTA:)

GTA SA przez

O GTA nie trzeba wiele mówić. To już klasyk. Klasa sama w sobie. GTA: SA to fantastyczna gra mimo już swoich lat. Na chwilę obecną grafika już nie powala, ale jest ok. Polecam

Opinia przez

Super gra!!!

zal przez

ma za duże wymagania , ale jest OK


Nie ma tu twojej opinii. Dodaj ją!

Dodaj opinię
Rankingi w tej kategorii:

Ten produkt nie ma jeszcze przypisanych artykułów


Tutaj wpisz treść opinii.

Autor:

Oceń Produkt:

Wady i Zalety produktu - wpisz najbardziej znaczące w Twojej opinii .

Pozostało znaków: 2600
Pozostało znaków: 2600

Reklama, przekleństwa oraz osobiste ataki są zakazane.Kliknij tutaj aby zapoznać się z zasadami użytkowania strony.

Podobne Recenzje